RE CUCINA

Aften
Serveres 16:00-21:00
Antipasti
Forretter
Bruschetta
Hjemmelavet foccacia med marinerede tomater og basilikum
65 kr.
Crostino con tartare di capesante
Sprød crostino med citronmarineret kammuslingtatar, appelsinskal, stracciatella, melon og lakserogn.
145 kr.
Burratina
Burrata med rucola og pomodorino
125 kr.
Vitello Tonnato
Kalvekød serveret med tunsauce, og kapers
135 kr.
Black Angus tatar
Håndskåret tatar med sauce verte og trøffel
145 kr.
Charcuterie
Fad med udvalg af håndskåret italienske skinker og salami
165 kr.
Primi Piatti
Risotto oro e verde Punte di asparagi
Safranrisotto med grønne asparges og Karamelliseret brødpulver
165 kr.
Gnocchi al pesto con pistacchi e mascarpone
Hjemmelavede gnocchi med frisk basilikumpesto, cremet mascarpone og ristede pistacchi.
195 kr.
Pappardelle al ragú
Hjemmelavet pappardelle med vildsvinragout.
235 kr.
Secondo Piatto
Scaloppina di salmone med chimichurri og spinat
Lakseside med chimichurri og spinat
225 kr.
Pluma di Pata Nera
Pluma af sortfods gris servert ennglaze med nduja
275 kr.
Ca 300g Black Angus Ribeye
Trøffel smør, kartofler med persille og hvidløg, dagens grønt
345 kr.
Ossobuco milanese
Med cremet Safranrisotto og kalveskank braiseret med grøntsager.
255 kr.
Pizze
Margherita
Tomatsovs, mozzarella, basilikum blade
145 kr.
Salsiccia
Tomatsovs, Mozzarella, provola ost, frisk salsiccia pølse, frisk oregano.
165 kr.
Piennolo
Mozzarella, piennolo giallo tomater, guanciale, pecorino ost, sort peber.
165 kr.
Mushroom and Crudo
Mozzarella, Stracciatella ost, Porto bello, prosciutto crudo fra San Daniele, rucola salat.
175 kr.
Truffle
Mozzarella, kartofler i rosmarin, sort trøffel.
185 kr.
Børnepizza
Serveres kun til børn til og med 11 år Tomatsovs, mozzarella, prosciutto cotto eller Peperoni
85 kr.
Dolci
Rostata al limone
Citron og ricottatærte med marengs på toppen
85 kr.
Panna cotta di basilico
Basilikums pannacotta med rabarberkompot og sort peber
75 kr.
Tiramisú
Klassisk hjemmelavet Tiramisú
75 kr.
Affogato
Vaniljie is med espresso coffee og Amaretto liqueur.
85 kr.
Osteanretning
med dagens kompot
85 kr.
Tasting meny
4 retter 525,- Skal vælges til hele bordet
Tatar di Vitello Baccalà mantecato alla Veneziana
Kalvetatar med torsk olivenoliecreme på venetiansk vis
Orecchiette con vongole, nero di seppia e germogli di finocchio
Orecchiette frisk pasta i hvidvin-safran, venusmuslinger, blæksprutteblæk & fennikelskud, toppet med persille, citronskal.
vælg: Fisk eller kød
Contro filetto di manzo con purè di sedano rapa e funghi selvatici Møre skiver af grillet oksefilet på en blød selleripuré, med vilde svampe, frisk timian og et strejf af balsamico. eller Laksfilet med gremolata & citron Sprødstegt filet alla puttanesca med let citronsauce og gremolata, serveret med pocherede og grillede porrer samt palmekål.
Affogato
Is overhældt med espresso og amaretto.