top of page

EARLY BIRD I JANUAR

Forkæl dig selv med vores Early Bird menu, som består af 3 fantastiske retter til en helt særlig pris.

Du kan booke bord til vores Early Bird menu på følgende tidspunkter:

Søndag til torsdag fra 16:00 til 17:45 og igen fra 20:00 til 20:45

Fredag og lørdag fra 16:00 til 17:45

 

​MENU

  • Pappardelle al ragú di cinghiale
    Frisk pappardelle serveret med en smagfuld vildsvinragout.

  • Tagliata di Manzo Balsamico di Modena
    Langtidsstegt Black Angus oksefilet med lækker balsamico-glaze fra Modena, serveret med et udvalg af grillede grøntsager og små stegte kartofler med hvidløg og persille.

  • Affogato
    En sød afslutning: is toppet med varm espresso og amaretto.

Nyd hele denne herlighed til KUN 250kr. (normalt 440kr.)

Det eneste du skal gøre for at benytte vores Early Bird tilbud er at booke bord ved at klikke på knappen herunder og besøge os i restauranten.

Vi glæder os til at se dig!

- RE Cucina

bottom of page